Refleksioner om Livsenergi

Morgenstund har guld i mund, er der en sang der hedder. I dag passer den sætning rigtig godt til mig, for sådan føles det for mig lige her midt i Assens.
Græsset er hvidt at rimfrosten og solen glimter i hvert et iskrystal, himlen er blå med lidt hvide sky striber på. Alligevel er det solens lys og stråler der får min opmærksomhed.sådan føles det for mig lige her midt i Assens.
Solens stråler får virkelig lov at skinne igennem, og snart er der pletter, hvor frosten forsvinder og efterlader først en våd plet, der senere bliver til en tør plet. Det er smukt at se ud på, og fuglene hopper rundt – ind og ud af buskene og så op på foderbrættet for at se, om der stadig er foder.
Sådan en dag er det let at mærke glæden boble i kroppen. Jeg skal bare se ud, så mærker jeg mine mundvige trække sig op i et glad smil, og jeg mærker varmen brede sig i kroppen.

Den her følelse vil jeg rigtig gerne have mere af. Jeg vil faktisk også gerne dele den med dig og andre. Det har jeg nemlig opdaget, giver endnu mere glæde.
Så hvordan får vi mere livsglæde ind i vores hverdag. Vi består af energi, og det er derfor jeg er optaget af, hvordan vi får positiv energi ind i kroppen. Hvordan vi får glade celler, der er positive – uanset om det regner, sner eller solen skinner fra en skyfri himmel.
Bruce Lipton der er cellebiolog, har forsket i netop dette. Følelsen af glæde og harmoni i kroppen hænger rigtig meget sammen med vores overbevisninger om os selv. Overbevisninger, som vi har fået op igennem vores opvækst. Men hvordan får vi taget os sammen til at få gjort noget ved det.

EFT og Matrix Reimprinting kan fjerne negative overbevisninger, og erstatte dem med langt sundere og realistiske overbevisninger. På den måde kan vi få langt gladere celler i kroppen.
Selv om vi ved det, så skal der energi og et vist form for overskud til at gå i gang med dette arbejde. Det er det, mange af mine klienter fortæller mig, at de igennem længere tid har overvejet, inden de kommer hos mig første gang.

Nogle gange er det godt at få tilført noget energi på en lettere måde, uden at vi skal ind og se så meget på os selv.
Igennem længere tid har jeg haft lyst til at undersøge, hvad Donna Eden, som er ophavskvinden bag Eden Energi medicin, kan tilbyde. For god ordens skyld, skal jeg skynde mig at sige, at det har intet med medicin at gøre. Det handler, meget kort fortalt, om at tilføre kroppen energi, så den bliver sund og rask.
Og nu skal det være. Jeg har meldt mig til et kursus så jeg kan lære om Donna Edens Energimedicin. I kursusbeskrivelsen står der, at jeg vil lære en daglig energirutine (på kun 5-7 min.), som vil sætte skub i mine energier, samtidig med at jeg vil opnå en bedre jordforbindelse, og blive bedre i stand til at holde fokus.

Det lyder fantastisk spændende, og jeg glæder mig meget til at fordybe mig i dette område, så jeg kan give det videre til mine klienter i fremtiden.
Se mere her