Forløb og priser

En enkeltstående behandling

Denne behandling er tænkt til dig som er brug for et lille skub for at komme videre. Det er forskelligt hvor dybt vi skal gå med vores temaer i livet, og for nogle er en enkelt session nok til at livet igen spiller.

En behandling tager ca. to timer.

Pris pr. behandling 1500,-

Forløb – Find hjem

De fleste har brug for flere behandlinger for at finde helt hjem og slippe helt fri.
Du kan have forandret en del i dit liv, men står og mangler den sidste brik, for at slippe fri af dine gamle mønstre. Det kan være dig der higer efter at føle dig fri og helt hjemme i dig selv. Der hvor du står i dit eget lys og er i din fulde power.

Det giver potentiale, til at skabe det liv du drømmer om.

Gennem forløbet finder vi sammen ind til der, hvor dine blokerede overbevisninger stammer fra. Der guider jeg dig til, hvordan du kan give slip.

Du vil opdage at dine overbevisninger ofte beror på misforståelser. Det vigtigst vi sammen skal sørge for er, at du mester de øjeblikke, hvor blokeringen opstod, så din energi igen kan komme i flow. 
Vi arbejder i energien. Husk alt er energi, så alt er muligt, og du kan ikke gøre noget forkert, og mit klarsyn er med til at hjælpe dig derind hvor løsningen ligger.

Pakketilbud

• 3 x Session 3600,-
• 5 x Session 5500,-
• 10 x Session 9500,-

Hvad består en behandling af?

I behandling bruger jeg samtlige af mine kompetencer, alt efter hvad du har behov for.

Alt er energi, så vi skal ind og arbejde/ løsne den stagnerede energi, som holder dig fast i et negativt mønster. Jeg kalder det traumeøjeblikke, som ofte er sekunder. Erindringer, er kun erindringer for det bevidste sind. For underbevidstheden og hjertet, er det begivenheder, som foregår lige nu. Det ligger i feltet, det Energetic Consciousness Hologram Field.

Husk – det er ofte i de sidste step du når helt ind til essensen af dit problem og her er nøglen til din fulde power. Vigtigt er det, at du IKKE kan gøre noget forkert. Det du oplever, er din sandhed lige nu og her.

Sådan hjælper jeg dig i din proces

Ved se hele dig og dine potentialer går jeg ser ind bag din frygt, som ofte beror på misforståelser. Jeg udfordrer den og følger med dig, så du føler dig tryg. Du vil oplever, du har en, som står ved din side.
Jeg er med dig i al din smerte, og hjælper dig igennem og ud på den anden side.

Jeg ser samspillet imellem den feminine og den maskuline energi og skaber balance heri, så nye handlinger er mulige.
Jeg evner at hjælpe dig med at åbne op til det som ligger dybt, så du kan stå i dit lys!

Jeg har et hav at terapeutiske kompetencer bag mig, både flere almindelige psykoterapeutiske, flere Energipsykologiske og derudover har jeg clairvoyante kompetencer.
Mit arbejde er støttet af den Universelle Guddomme Kærlighedsenergi.

Yderligere rabat

Mine kunder har været søde til at anbefale mig til andre og det er jeg dybt taknemlig for. Dette har jeg tænkt skal komme jer kunder til gode. Jeg spørger altid mine kunder, hvor de har hørt om mig. Kommer dit navn frem, så vil jeg sende dig en besked om, at du har anbefalet mig og derfor kan du nu få en behandling til halv pris.

Guldpakken

Guldpakken er til dig der ikke vil nøjes.

Dig der ikke længere vil trækkes rundt i manegen af livets omstændigheder, men har gjort det alt for længe også selv om du har arbejdet med dig selv og på mange måder er nået langt, men føler du bliver sparket til hjørne med jævne mellemrum.
Du ønsker at vide helt ind i hjertet, at nu taler du din sandhed!

Dig der har en stor længsel om at nå helt hjem i dig, så al tvivl og usikkerhed er sluppet! Du drømmer om at gå fra overlevelse til at blomstre i fuldt flor, så du er i førersædet af dit liv.

I Guldpakken tager vi et dybt spadestik  i den selvudvikling. Det er et intenst udviklingsforløb som indeholder reflekterende sparring undervejs som opkvalificerer behandlingen og din udvikling. Din bevidsthed ændres radikalt og du har muligheden for at nå højere end du havde forestillet muligt.

I Guldpakken når vi sammen hele vejen rundt om din problemstilling. Vi går dybt ind og finder dine blokerede overbevisninger, der hvor energien stagnerede og stoppede med at være i flow. Vi arbejder i energien.

Mit klarsyn er med til at hjælpe dig hele vejen rundt og helt derind hvor løsningen ligger. Det du frygter mest, er ofte nøglen til hvor guldet ligger.

Guld pakkens indhold

Inden du skal i gang med en Guldpakke, skal du have en afklarende match samtale for, om Guldpakken er din løsning.
Du skal være klar til at tage et medansvar i behandlingen. Jeg har værktøjet til at tage dig hele vejen hjem til din fulde power, men det er dig, der bestemmer hvor langt du når.
Vi slipper ikke mere end vi er klar til, så du skal arbejde med og benytte selvhjælpsværktøjerne imellem hver behandling.

  •  En ½ dag, hvor vi sammen dykker ned i din livshistorie, for at se sammenhængen imellem din udfordring og din historie. Du går hjem med to selvhjælpsværktøjer, som hjælper dig med at åbne op, så du bliver klar til det videre arbejde.
  • Hver  14 dag vil du modtage en dyb behandling, 15 gange i alt. De kan forgå ved fysisk fremmøde i min klinik eller online. De varer typisk op til 2 timer.
  •  Imellem hver behandling taler vi sammen i telefon op til halv time. Her laver vi små justeringer og målretter til næste behandling, fokus er på mestring.
  •  Halvvejs i forløbet mødes vi igen en halv dag. Fokus være på, hvordan du får omsat det du lærer i din hverdag. Du vil gå hjem med sætninger som du skal manifestere, så du får sat handlinger bag dit nye selvbillede.

 

Pris derefter 22.500,-