Mig og mine behandlinger

Hvem er jeg?

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe kvinder med at slippe det som begrænser dem i at finde deres indre POWER, der hvor de VED, at intet kan vælte dem!

Jeg jubler med, når det magiske øjeblik sker! Jeg elsker når mine kunder opnår succes, det er det som driver mig og som er min investering i at mine kunder lykkes!

Metoden jeg bruger er unik, alle mine uddannelse og evner kommer i spil, når jeg behandler. Jeg ser dig og dine potentialer. Jeg ser ind bag din frygt, som ofte beror på misforståelser.  Jeg får dig til at føle dig tryg. Jeg vil udfordre og følge med dig, sådan at du kan mærke, at jeg ER ved din side hele vejen!           

Jeg kan være med dig i al din smerte. Jeg hjælper dig igennem og ud på den anden side af dine svære følelser.  Jeg evner at hjælpe dig med at åbne op til det, som ligger dybt, så du kan slippe fri.

Jeg ved du kan stå i dit lys!

Se mine forløb her

Jeg har flere terapeutiske kompetencer – både de almindelige psykoterapeutiske,  samt de energipsykologiske. Derudover har jeg clairvoyante evner, som jeg bruger i mine behandlinger. Mit arbejde er støttet af den universelle Guddomme Kærlighedsenergi.

Mit mødet med EFT og Matrix Reimprinting, var det som gjorde den stor og afgørende forskel for mig selv. Så stor, at jeg har besluttet, at det skal være min levevej. Jeg vil gerne hjælpe andre igennem deres smerte langt hurtigere end det var for mig, og jeg ved hvordan det kan lade sig gøre, da jeg har gået vejen selv. I dag har jeg udviklet min helt egen og unikke behandlingsform hvor jeg kombinerer alt det jeg har lært.

Johanne Eis i EFT session

Erfaringer fra Johanne Eis’ liv

Mit liv har for andre måske set perfekt ud, ud af til, men jeg blev på et tidspunkt klar over, at jeg aldrig var rigtig glad, og jeg begyndte at arbejde med mig selv bl.a. med EFT. I den proces blev det tydeligt for mig, at der var oplevelser meget tidligt i mit liv, der havde sat sig så dybe spor, at de var blevet til mønstre for mig, der styrede min måde at tænke og handle på.Som barn var jeg indlagt på hospitalet med udsigt til, at jeg ikke ville overleve. Med den besked blev mine forældre sendt hjem, og jeg blev dermed forladt af de mennesker, som skulle passe på mig. Det kan være svært at forstå, at et lille barns oplevelser, kan have betydning senere i livet, men mit møde med EFT og Matrix Reimprinting blev dette faktum tydeligt for mig.

Det blev klart for mig, at jeg gennem min oplevelse havde fået den overbevisning, at ”jeg ikke er god nok, og er efterladt”. Med EFT og Matrix Reimprinting fandt jeg tilbage og fik et andet perspektiv på oplevelsen og nogle langt mere hensigtsmæssige overbevisninger. Og man kan gå dybere endnu – små fostre får også overbevisninger.

Matrix Reimprinting – min historie

Da jeg blev undfanget, var min mormor død nogle måneder forinden. Så mens jeg lå inde i min mors mave, og alt skulle have været fredfyldt, fandt jeg gennem terapi med Matrix Reimprinting ud af, at jeg oplevede det utrygt og trist. Min mors sorg over min mormors død, blev helt ubevidst til min, og ikke nok med det, noget i mig ville rigtig gerne redde min mor fra, hvordan hun havde det. Denne oplevelse blev et mønster i mit liv.Med Matrix Birth Reimprinting blev alting ændret! Jeg blev lykkelig over at have ligget i min mors mave! Og mit liv og mine overbevisninger ændrede sig på en måde, som jeg ikke havde troet mulig.

Pinefuldt at arbejde med det der gør ondt? Nej ikke helt rigtigt.

Hvorfor fortæller jeg dig min historie? Måske kan min historie være med til at inspirere dig til at få mod til at arbejde med din egen historie. Det kan være pinefuldt lige i det øjeblik du mødet din smerte, der hvor det gør ondt, men det er kortvarigt og glæden dobbelt stor når du er igennem. Uanset hvad der er i din historie, så vil jeg møde dig åbenhjertigt og empatisk og hjælpe dig i din proces for at komme videre.

Min erfaringsbaggrund og uddannelse baggrund

Erfaringsbaggrund

Patent management trainer (PMTO – træner)FamiliebehandlerFamiliekonsulent igennem flere årPsykosocial konsulentAfdelingsleder i psykiatrien8 års erfaring indenfor psykiatrien

Uddannelsesbaggrund

EFTMR – Terapeut (Hos Mette Barfoed)Systemisk og narrativ terapeutKognitiv terapeutCertificeret PMT-O terapeut. Parent Management Training – Oregonmodellen (forældreværktøjer)Modul 1 Mindfulness-Baseret Stressreduktion, MBSR ved Århus universitetSoul Body HealerHeart Felt Love HealerGetting to the heart og relationshipGrundkursus i Eden Energi MedicinOverbygning i Metametoden Deltaget 2X årlig i Spiritist Eamonn Downey kurser i danmark igennem flere årGrundkursus i TraumehealingEnergipsykologisk MasterterapeutBørne EFT konsulentGennemført Colour in the MatrixMatrix Birth Reimprinting & Matrix Life Purpose PractitionerMatrix Reimprinting PractitionerEFT niveau 1 og 2 ved Mette Barfoeed)EFT terapeut (Emotionel freedoms Technique ) ( Hos Nete Kjær)Tankefelt terapeutNada akupunktørReki healerZoneterapeutPædagog