Kunderne siger…

Jeg har ydet terapeutiske samtaler i mere end 10 år og har hjulpet mange videre. Her er nogle af deres anbefalinger:

Olivia

Det var med bankende hjerte jeg trådte ind af døren hos Johanne. Hvad skulle der ske og hvordan ville min krop og mit sind reagere. Men ingen grund til bekymring. Johanne tog mig i sin hånd og satte en naturlig proces i gang, hvor krop og følelser gav slip når de havde brug for det. Det var en god oplevelse og jeg er imponeret over Johannes evner - en varm anbefaling herfra.

Olivia

Berit

Johanne mødte jeg gennem en fritidsaktivitet. Hun fortalte om sit arbejde og jeg fik mod på at prøve en behandling.

Jeg stod i en situation, jeg aldrig har stået i før og havde svært ved at få øje på mine potientialer. Jeg havde svært ved at finde fodfæste igen.

Efter en behandling, hvor jeg følte mig i meget trygge hænder og taget vare på hele tiden, gik jeg ud af døren med farve i kinderne, smil på læben og troen på mig selv igen.

Jeg giver Johannes mine. varmeste anbefalinger og jeg vil til enhver tid komme igen, hvis der opstår nogle udfordringer igen.

Johanne er meget kompetent og hun er allerede blevet anbefalet i mit netværk.

Berit

Mette Rasmussen

Jeg anbefaler gerne Johanne til andre. Det har været rart at få nogle redskaber, man er nødt til at bruge i forlold til børn og jeg har brugt dem og haft en dejlig fornemmelse i maven

Mette Rasmussen

Helga

Det var trygt og rart at være i dine hænder. Behandlingen har gjort en stor forskel. Jeg har kunnet slippe nogle dybe traumer, som har fulgt mig gennem mange år. En stor befrielse! Jeg er meget lettet, og vil til enhver tid anbefale Johanne som behandler.

Helga

Anette

I Johannes hænder kan du være fuldstændig tryg.

Efter bare to behandlinger hos Johanne er jeg kommet dybere med problematikker, end nogensinde før. Jeg oplevede i behandlingen, at Johanne roligt og empatisk arbejdede sig ind til kernen af den problematik, jeg ønskede at arbejde med.

Jeg kom virkelig dybt, men oplevede at hun på en meget professionel og empatisk måde, rundede behandlingen af, så jeg kunne gå hjem fuld af fred og lettelse.

I den følgende tid har behandlingen lagret sig, og bragt en dyb følelse af heling med sig.

Anette

Jan N

Tak for din behandling af mig.
Jeg var ikke afklaret, da jeg kom, jeg vidste ikke helt hvad vi skulle arbejde med.
Gennem en kort snak fik du en følelse til at vokse og du fornemmede de områder hvor der var energi på, og foreslog at vi valgte dem som indgangsvinkel. Du har en veludviklet indfølingsevne!
Da vi startede behandlingen, havde vi ingen anelse om hvad det skulle udvikle sig til.
Det blev en rejse tilbage til min barndom hvor mit livs-traume opstod. Jeg fik indblik i det skete, jeg fik fat i årsag, sammenhæng og virkning.
Jeg forstod problemet og blev klar til at tilgive. Det var mange stærke følelser, der var megen sårbarhed og sorg, som du behandlede med respekt, nærhed og omsorg. Din næstekærlighed som behandler var i forreste række og jeg følte mig tryg og i sikre hænder.
Du vendte mit liv på hovedet, skilte det ad og satte det sammen igen.. og da jeg forlod din behandling, var jeg et anderledes og bedre menneske.
Jeg vidste jeg ikke var færdig, der var mere der skulle gøres, men det var mig der skulle lægge tingene på plads i mig.
Jeg var i stand til at forlade din behandling med et smil på læben over en tricker, om hvordan man skræller appelsiner

Jeg er dybt taknemmelig for din indsats og dine evner.
Jeg vil anbefale dig til alle dem jeg ser der har brug for den hjælp du kan give ...

Jan N

Ulla

Jeg vil gerne takke for behandlingen hos dig, Johanne, hvor vi arbejdede med min frygt for at skulle til tandlægen for at få revet en tand ud.

Allerede inden EFT behandlingen begyndte var jeg i tillid til det der skulle ske. Du virker professionel i din tilgang, og havde under hele forløbet en evne til at fastholde det vi arbejdede med, så det ikke røg ud af andre tangenter.

Min frygt kom ned på et lavt tal på skalaen - og dagen efter hos tandlægen havde jeg meget mere ro på end normalt i tandlægestolen!
Det var som om sindet prøvede at skabe panik, men det lykkedes ikke. Så alt forløb i mere ro end jeg er vant til.

Derfor en stor tak til Johanne for hjælpen.
EFT virker!!
Kærlig hilsen Ulla

Ulla

Anne-Marie

Johanne går lige ind i hjertet med sin behandling. På forunderligste vis, i meget trygge rammer, skaber kombinationen af tapning, ord og nærvær en rejse gennem smerte og sorg, til forløsning og erkendelse. En smuk oplevelse som jeg under alle️

Anne-Marie