Kærligt, ærligt Kvinde!

Lær at stå kærligt, rent fra hjertet og stærkt i din feminine energi.

Vi mødes og dykker vi ned i emnet at være Kvinde. Kvinde i al den storhed hun fortjener!

Vi tager udgangspunkt i det som rører sig i dig lige netop nu. Din historie om at være kvinde og det som begrænser dig, i at folde dig rent og kærligt ud. Vi ser skyggerne, som vi sammen giver slip på, for at kunne stå mere rent og uden begrænsninger i at være dig.

Vi ser på sporet tilbage i tiden, gerne helt tilbage til de historier der er indlejret i os igennem generationer og inkarnationer om at være kvinde.

Vi øger bevidstheden så vi øver os i at se det kærlige i det ukærlige ved at kunne se tingene i et større perspektiv.

Igennem den sidste tid har jeg fået vist forskellige metoder og energier til at arbejde med dette emne, som vil støtte os i at give slip og slippe ud af gamle mønstre.
Tiden er til dette arbejde lige nu – alt kommer op til overfladen og venter på transformation.

Den feminine energi står klar til at stå mere rent og ærligt frem. Når den er ærlig og fra et rent sted, står den i balance til den maskuline energi. Den indtager sin plads med en kærlig altomsluttende værdighed. Men det kræver at vi tør se ind i gamle mønstre som skal slippes.

I den seneste tid har jeg fået vist rigtig mange følelser og mønstre, som går helt tilbage til historien om Adam og Eva. Selv om du måske ikke er til læsning at biblen, så har historien påvirket vores liv som kvinder.

Vi  kvinder kan træde frem og ud af historien. Båden den der er din og min, men også den kollektive historie om kvinder. Vi skal helt ud af de undertrykkende mønstre, som vi både selv tager og dem som bliver os givet.
Vi kommer også til at se på, når kvinder undertrykker kvinder, fordi vi selv er blevet indlejret i historien om kvinder – eller mere korrekt – historien om, hvordan vi skal være kvinder.

Jeg guider jer til sammen med mig at se på jeres mønster og healings energien vil understøtte processen med at give slip. Jeg holder feltet som gør arbejdet for os, når vi sammen har sat intensionen, om det som skal gives slip.

Selv om du måske ikke helt kender dig eget mønster så vil energien lade dig slippe, det du kan, så du står mere kærligt med dig selv.

Vi mødes kl 10.00-ca 17.00 lørdag den 3.juli til gruppesession i en hel dag med plads til fordybelse i at være dig

Hos Johanne Eis, Spirituel psykoterapeut
Sprogøvej 7
5610 Assens

Der er 10 pladser.

Tilmelding på 42439052 (kontakt mig også hvis du har spørgsmål )
Pris 825,-

Jeg glæder mig så meget til at møde dig rent og kærligt. Feltet åbner lige nu til så mange muligheder og det er så livgivende og transformerende.

Dagen vil foregå i et healings felt som jeg holder som er kanaliseret, EFTMR øvelser ( EFT og Matrix Reimprinting) og energiarbejde samt diverse øvelser i at opnå større bevidsthed og bevidsthedsudvidelser.