Jeg var ikke god nok – Er du?

Hvor ofte har jeg ikke tænkt, at det jeg formåede, ikke var godt nok. Oven i købet understeget med denne sætning inde i hovedet – hvor er du dum, Johanne. Eller folk har nok ikke lyst til at høre hvad du tænker, du er ikke interessant.

Jeg tror på de fleste mennesker kender til negative selvsnak, som vi desværre ofte byder os selv.

Faktisk vil vi sjældent være så modbydelige mod andre, som vi er ved os selv i vores negative selvsnak og det er tankevækkende.
Selv om jeg selv har været der og indimellem stadig lige er lidt på vej ud af det spor, så syntes jeg det er spild af liv. Liv der kunne være brugt på hyggelige ting, sjove ting, nænsomme ting, tænk hvis vi var lige så kærlige mod os selv, som vi er mod vores bedste ven.
Jeg er holdt op med at blive overrasket, når folk fortæller mig om deres inderste tanker, hvor elendigt de har det med sig selv, også selv om det hele ser ret godt ud, set udefra.

Jeg ved godt det kan virke provokerende at sige dette, men jeg tror på, at alle har muligheden for at være lykkelige og leve livet fuldt ud. Og indrømmet det lyder lidt floskelagtigt men ikke desto mindre er det rigtigt.

Jeg har selv arbejdet mig ud af lavt selvværd og ved derfor af egen erfaring, hvad der skal til for at slippe det. Om det magiske øjeblik, hvor energien skifter og som er drivet, hvor alting bliver lettere, sjovere, ubekymret og jeg ligefrem roser mig selv, for det som er mig lige nu – det er værd at gå efter.
Det vil jeg gerne formidle videre til dig – derfor holder jeg et inspirerende oplæg om min vej ud af lavt selvværd den 16. januar i den Spirituelle Cafe for spirituelt interesserede og for behandlere i Allerup forsamlingshus, Allerup Bygade 48, 5220 Odense SØ

Jeg syntes det er vigtigt og vi fortjener det. Du fortjener det. Jeg brænder for at hjælpe dig og andre med at slippe af med blokeringer, så du kan leve dit liv fuldt ud.

Jeg bruger forskellige energipsykologiske teknikker, som alle handler om, at få blokeret energi til at slippe fri, så energien kommer i flow. Når energien er i flow og stabil så er det, det bliver magisk.
Nogle gange kan få behandlinger være nok, andre gange skal der mere til. Vi slipper nemlig ikke mere end vi er klar til. Og selv om det lyder vanvittigt, så kan vi holde fast på noget der negativt, fordi vi ubevidst tror på, at det er den måde vi passer på os selv.