Depression

Ved depression oplever man, at selv de mest simple ting i livet bliver uoverskuelige og uoverkommelige. Opmærksomheden bliver rettet indad og dit system lukker ned. Energien mangler og trætheden kan helt tage over.
Ved behandling med EFT vil vi sammen se på, hvad der skaber den stress, der udløste depressionen. Det kan f.eks. være nogle overbevisninger, som forhindrer dig i at passe på dig selv.
Gennem processen med EFT bliver mange ret ofte overraskede over, hvad det er for nogle tanker og overbevisninger, der styrer vores måde at leve på. Ved behandling med EFT bliver du dels bevidst om dette, men du får også lagt en afstand og dermed et nyt syn på det, der har styret dit liv, og du bliver i stand til at leve et liv, hvor det er dig, der bestemmer.

Der er sammenhæng imellem langvarig stress og depression

Stort set al depression kommer af en langvarig stressbelastning. Når man er i stress over længere tid, vil vores nervesystem begynde at lave overlevelsesstrategier for at passe på os. På et tidspunkt begynder hjernen at lukke ned, og det er det, vi mærker som depression.
Fat mod – du kan slippe din depression
Depression er ikke kommet på en dag og forsvinder oftest ikke lige med det samme. Men du vil mærke, at du når rigtig langt selv på få behandlinger.
EFT og Matrix Reimprinting kan genskabe balance imellem krop og sind og ændre din cellebiologi i en positive retning, så selv efter få behandlinger vil du mærke, at du får det bedre.