Blokeringer og begrænsninger

Overbevisninger og begrænsninger kan forhindre lykken i at finde vej til dig

Men hvor kommer de negative overbevisninger og begrænsninger fra?
Vi har dem alle sammen mere eller mindre. De er opstået på baggrund af hændelser tidligere i livet, f.eks i vores barndom. De kan være ubevidste, og dermed komme til at styre dit liv, og blive ”sandheder”, som du pejler og lever dit liv efter.

Et eksempel fra min praksis:
En klient fortalte, at hun som 5 årig sad ved spisebordet sammen med sin far og søster. Hendes søster var begyndt i skole. Hendes far og søster snakkede sammen og blev meget optaget af nogle detaljer. De fandt et leksikon frem, og hendes far viste så stor interesse for søsterens nysgerrighed og appetit på læring, at klienten pludselig ikke syntes han så hende, eller interesserede sig for hende. Slukøret gik hun ud til sin mor.
Denne hændelse blev starten på, at hun ubevidste begyndte at samle beviser på, at hun ikke var ikke god nok, at hun ikke måtte være med, og at hun ikke var klog nok. Hændelsen blev til et mønster, som hun pejlede efter i sit liv, og kom dermed til at styre f.eks. vigtige livsvalg, da de blev taget ud fra denne specifikke hændelse.

Men det er muligt at ændre mønstrene.
Har du begrænsende overbevisninger, er EFT og Matrix Reimprinting fantastisk effektive værktøjer til at finde frem til, hvordan dine mønstre er opstået. Men vigtigst af alt kan vi, ved at gå tilbage til hændelsen der har udløst mønstrene, ændre dem, så de ikke længere styrer vores liv.
Med EFT og Matrix Reimprintingteknikker, kan jeg hjælpe dig med at finde tilbage til tidspunktet, hvor dine mønstre er opstået. Sammen kan vi ændre dem, så du får et positivt og mere realistisk syn på dig selv. Det betyder, at du bliver sat fri til at være den, du i virkeligheden er.