At skabe liv i livet – Cirkelkanaliseringsforløb

Cirkelkanalisering – At skabe liv i livet – Det livfulde liv

 

At gå fra liv i overlevelsesprogrammer til at åbne til det livfulde livsprogram

En invitation til at være dig på et dybere bevidst plan i selvkærlighed til at v

ære dig. Vi åbner muligheden for bevidstheden til at være menneske i gennemsigtighed, lys og kærlighed.

Transformerende udviklingsforløb over 6 gange samt mulighed for en plus bonus – session 1:1

At træde ind i dit lys og skabe dit liv ud fra lyset og hvor det fører dig hen, er en mulighed som åbnes så stærkt i denne tid.
For de fleste af os kræver det dog lidt træning at slip af gamle strukturer og mønstre så en ny kan træde frem, som er mere i overensstemmelse hvem du i virkeligheden er, når du slipper de tillærte programmeringer, samtidig med at fokus er på skabelsen af en ny form af dig. Den form hvor du er i overensstemmelse med din sjæl og din højere bevidsthed i din gøren og laden

Jo mere vi træder ind i os selv og kalder os selv helt hjem i det at være menneske her på jorde

n , jo mere øges vores bevidsthed, så vi kan stå mere rent i vores sande essens og skinne vores lys rent.

Det er som om der sker en gennemsigtighed, så vi kan se igennem ting på nye måder og ikke lade os fange i gamle følelser, mønstre og programmer.
Jo mere vi lever ud fra et åbent hjerte og mærker hvor vi skal lade os føre hen jo større harmoni oplever vi i hverdagslivet.
Det som driller i livet holder sjovt nok op, blot fordi du får muligheden til at 

se hvad det som driller skaber i dig og derfra sende det lys og kærlighed, så låses der op til at nyt mønster kan træde ind.

Jo mere jeg selv har åbnet op for større bevidsthed jo mere er det gået op for mig hvor svært jeg har haft det med at være menneske i harmoni – og jeg ser tydeligt, jeg ikke er den eneste. Det er en befrielse når vi når til at være kærlige med os selv, også når vi er sammen med andre mennesker.

Cirklens kraft skaber et magisk rum til dyb transformation.
Energien kanaliseres og tilpasses altid til dem som deltager og det som er aktuelt. Feltet og cirklen bliver større og stærkere når vi sidder sammen. Cirklens kraft løfter os, så transformationen sker lettere, vi skal blot give slip og lade os føre af energien.

Lige nu er der åbnet til ret enkelt at slette indlærte programmer, det er et lag af noget der er gemt bl.a. i det fysiske stof i kroppen, men ikke kun der men i alt hvad der hører kroppen til eller det menneskelige plan til , som om det er gamle hukommelser der ligger lagret. Når gammelt ”slettes” skal der ny form ind så kroppen kan transformeres ind i ny form så du kan blive en ny. Vi arbejder med det multi-dimensionelle felt hvor alt kan skabes, dig som den der skaber bliver der givet mulighed for at åbne.

Jeg faciliterer dagene og holder et felt til transformation. Vi mødes ligeværdigt og sammen kalder vi energien ind til alles højeste bedste også moder jords. For nogle er det en selvfølge og for andre virker det skræmmende. Man kan ikke gøre noget forkert også selv om du ingen erfaring har. At kalde energien ind sker helt automatisk blot du deltager og sætter intensionen om at være med.

Hver møde tager udgangspunkt i det som du ønsker transformation på – det som binder og forhindre dit lys i at skinne bliver frisat i lys og kærlighed samtidig med at du begynder at skabe/sam

skaber et felt omkring dig som ikke blot omhandler at stå ud af gamle programmeringer og mønster men bevidst sætte intension på at en ny vej tager form.

Der er i alt 6 pladser. Det kræver ingen forudsætninger blot en åben indstilling
Stedet; Hos Johanne Eis – Spirituel Psykoterapeut/ healer og Seer
Sprogøvej 7 5610 Assens

Tid: den 19 november, 28. december, 14. januar (24), 3. febr

uar (24) Alle dagene er fra kl. 10 – ca. 16.30 alt efter hvad energien lander ind til.

Der kan forekomme ændringer i datoerne

Jeg vil sørge for The og kaffe og lidt sødt/ kage – Medbring selv egen frokost

Pris: 1050,- pr. gang i alt 6300,-

Betaler du på en gang, er prisen 5800,- i bonus får du mulighed for en 1:1 session hvor vi går helt tæt på det som er dig og dit behov

Jeg glæder mig rigtig meget til at møde dig i et forvandlende rum – Der kan ved hvert møde forekomme Stemme-, tromme- og lydhealing

Har du spørgsmål så ring eller skriv på 42439052. Pladsen er din når vi har haft kontakt via mobil 42439053